СТЕНД ЗА ТЕСТ НА ПОМПИ И ДЮЗИ

София Дизел Център е най-модерният дизел сервиз в България, който разполага със стенд за тестване на дюзи от последно поколение, които предоставят на клиента високо качество на рециклиране, ремонт и тестване на дизеловите помпи и дюзи на марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens, Lucas и др. Процесът по стендоване на съответната дизелова част има за цел да осведоми за моментното състояние, както и да конкретизира възможностите й за ремонт.

Проверка на дюзи и инжектори на най-добри цени!

Всяка помпа и дюза се проверява на стенд в същия работен ден на приемането. Предлагаме и експресен ремонт в рамките на деня.

снимка на стенд за тестване на дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020