РЕМОНТ НА ГНП ЗА БЕЗПРОБЛЕМЕН СТАРТ НА ДИЗЕЛОВИЯ ДВИГАТЕЛ!

Най-често ремонт на елементи се извършва при механичните роторни или редови помпи – ГНП. Ремонт на ГНП елементите осигурява безпроблемен старт на дизеловия двигател, както и максимална мощност при всички режими на работа. Задължително при смяна на елемент се сменяват и вентилите – клапани за налягане и се подменят всички уплътнения с нови.

Ремонт на ГНП елементи за Бош, Денсо, Zexel

В София Дизел Център може да ви предложим услугата ремонт на елемент за горивни системи Bosch, Denso, Zexel и др.

снимка на Смяна Елементи на ГНП

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020