РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И РЕМОНТЕН КОМПЛЕКТ ЗА ГНП

София Дизел Център предлага 100% оригинални резервни части за дизелови помпи – ГНП на световно известните марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas и др. на най-добра цена в България. Разполагаме с голям асортимент от оригинални резервни части за ГНП, налични на склад. От нас можете да закупите всеки един артикул за ремонт на вашата дизелова помпа. Извършваме доставки с куриерска фирма на следващия ден.

100% оригинални резервни части за дизел!

Всяка резервна част за дизелова помпа – ГНП е 100% оригинална и придружена с търговска гаранция.

снимка на резервни части за дизелови помпи
снимка на Продажба на Дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020