РЕЦИКЛИРАНЕ НА НАФТОВИ ПОПМИ (ГНП). АТРАКТИВНИ ЦЕНИ!

В нашият сервиз всички дизелови помпи марка Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas се рециклират по технология, одобрена от производителя. Рециклираната помпа придобива не само външен, но и вътрешен облик на ново, заводски рециклирано изделие. По този начин понятието „рециклиране на гнп” придобива нов смисъл, защото всички основни компоненти са заменени с нови, монтирани и стендово регулирани със заводска точност.

Модерен сервиз за рециклиране на гнп за Опел, Форд, Ауди, БМВ…

София Дизел Център е най-модерният дизел сервиз за ремонт и рециклиране на дизелови помпи. Ние може да рециклираме помпи на всички производители Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

снимка на резервни части за дизелови помпи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2019