РЕМОНТ НА ДИЗЕЛОВИ ПОМПИ. ПРОФЕСИОНАЛНО, НА НИСКИ ЦЕНИ!

София Дизел Център предлага ремонт на всички типове дизелови горивни помпи (ГНП помпи) марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas. Ремонтния процес включва проверка на помпата на стенд и установяване на повредата, чрез разглобяване и дефектиране, подмяна на дефектните части, регулиране на стойностите и зацепване. При ремонт не правим компромиси, работим единствено с оригинални резервни части.

Ремонт Common Rail Помпи

При нас може да разчитате на качествена проверка и ремонт на помпа с гаранция. Покриваме цялата производствена гама на ГНП. Ние може да ремонтираме помпи на всички производители Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

снимка ремонт на дизелова горивна помпа, ГНП

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2019