РЕМОНТ И РЕГУЛИРАНЕ НА МЕХАНИЧНИ ДЮЗИ

Механичните дюзи се използват в комбинация с механични и електронни помпи преди 2000 г. и все още се вграждат в нова селскостопанска техника. Работят на много по-ниско налягане в сравнение със съвременните комън рейл дюзи. Не са толкова прецизни при подаване на порциите гориво, но за сметка на това са по-здрави и непретенциозни откъм горива.

Диагностика, ремонт и почистване на механични дюзи

При проблем винаги може да разчитате на нашия дизел център за проверка, ремонтили почистване на механични дюзи.

снимка на регулиране на механични дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система. Разчитайте на коректност и висок професионализъм.

Притежаваме голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като по този начин Ви спестяваме време и пари. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2018