ПРОВЕРКА, ДИАГНОСТИКА И ТЕСТ НА ДЮЗИ

Дизел сервизът извършва проверка на дюзи Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas. Всяка проверена дюза на стенд е придружена с индивидуален протокол за моментното й състояние. В зависимост от марката на инжектора се извършва тест на оторизиран за нея стенд, по утвърден от производителя тест-план.

Ние ГАРАНТИРАМЕ най-високо качество на услугата проверка на дизелови дюзи. Обадете ни се за 100% БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ.

Диагностика и тест на дюзи Комън Рейл

Проверка на дюзи се извършва в деня на приемането им с помоща на модерните стендове, с които ние разполагаме и опитния персонал.

снимка на ремонт и регулиране на дюзи за дизел

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020