РЕГЛАЖ НА ДЮЗИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Всяко регулиране на инжектори е придружено с протокол от стенд за дюзи, което е гаранция за тяхното състояние. По време на процеса на експлоатация е необходимо дизеловите дюзи да бъдат демонтирани от двигателя и проверени на стенд. При липса на значителни износвания се извършва регулиране посредством опитни специалисти и високотехнологични дизелови стендове, които са налични при нас.

Регулиране на помпа дюза на високотехнологични дизелови стендове

След приключване на процедурата реглаж на дюзи, налягането в горивната система се стабилизира и дизеловия двигател започва да работи по-тихо и равномерно.

снимка на стенд за регулиране на дюзи за дизел

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020