СМЯНА НА КЛАПАН ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ ДИЗЕЛ

При смяна клапан на високо налягане на дюза е необходимо той да бъде проверен през стенд. Също така ако дизеловия двигател пали трудно или влиза в авариен режим при подаване на газ, то това са симптоми за проблем с клапанната група на инжекторите. Най-просто казано пада налягането в горивната система.

Клапан за високо налягане на горивото

При нас може да смените клапана за налягане на дюзи марка Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas и др.

снимка Почистване на Дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020