ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ИНЖЕКТОРИ И ДЮЗИ

Предлагаме резервни части за дюзи на световно известните марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas и др. на най-добра цена в цяла България. Разполагаме с голям асортимент оригинални резервни части за инжектори налични на склад. От нас можете да закупите всеки един артикул за ремонт на вашата дизелова дюза. Извършваме доставки с куриерска фирма на следващия ден.

Клапанчета, разпръсквачи, дихтунги за дюзи Делфи, Бош, Сименс

Всяка резервна част за дюза, закупена от нас е 100% оригинална и е придружена с търговска гаранция.

снимка на Резервни Части за Дюзи
снимка на Продажба на Дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020