РЕМОНТ НА БЕНЗИНОВИ ДЮЗИ

София Дизел Център,  предлага почистване и проверка на стенд за всички видове бензинови дюзи на атрактивна цена. Почистването се извършва по доказано ефективен метод – чрез ултразвук, а проверката – на професионален стенд за тест на бензинови дюзи.

Стенд за почистване, проверка и ремонт на бензинови дюзи

Ако автомобилът Ви изпитва колебания при ниски обороти, прекъсва при ускорение, вдигнат разход на гориво, намалена мощност, трудно палене и др., то това са явни признаци за проблем с бензиновите дюзи.

снимка на стенд за ремонт на бензинови дюзи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020