СМЯНА УПЛЪТНЕНИЯ НА ГНП

Ако вашата помпа има теч на дизелово гориво, то най-вероятно причината са износени гарнитури. Ние можем да извършим смяна на гарнитури на ГНП след което задължително се извършва регулиране на стенд. След тази процедура освен отстраняването на теча се усеща повишена мощност и намаляване на разхода на гориво.

Смяна на гарнитури за ГНП Бош, Денсо, Сименс, Делфи

Ние използваме само оригинални резервни гарнитури за помпи – ГНП Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas, Zexel и др., което от своя страна гарантира за качествения ремонт.

снимка на Common Rail помпи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020