РЕМОНТ НА МЕХАНИЧНИ ПОМПИ ГНП НА НИСКИ ЦЕНИ!

Дизеловите механични помпи са производство най-често на марката Bosch. Моделите на механичните помпи са около 10, типовете са около 50, а комбинациите и разновидностите – поне 200 вида. Обхващат двигатели проектирани 30-те години на миналия век и стигат до 2018 г. Има концепция за проверка и ремонт на механични помпи – ГНП и се намират резервни части и гарнитури.

Ремонт на механични горивонагнетателни помпи (ГНП)

Разполагаме с опитни специалисти и дългогодишен опит в ремонта на механични помпи за автомобили, камиони, автобуси, строителна и селскостопанска техника.

снимка на ремонт на механични помпи

ЗА НАС

София Дизел Център е оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи с гаранция. Ние може да Ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност от оборотни дизелови помпи и дюзи. Връщате вашата развалена част и получавате веднага рециклирана, като така Ви спестяваме време и пари.

Разчитайте на висок професионализъм и заводско качество. Тази работа е нашето призвание, а мотото ни: “Гаранция до живот”. Доверете ни се!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

  • Работите ли с куриерски фирми?

    Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

  • Трябва ли да се запази час?

    Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

  • Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

    Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.

Sofia Diesel Center © Copyright 2011 - 2020