Представител на DIESELLAND

81
(10 гласа, оценка 4.50 от 5)
Представител на DIESELLAND4.50 от 5 от общо 10 гласували.


Фирма Дизелланд, представлявана на българския пазар от ексклузивния дистрибутор София Дизел Център е завод за стендове за тест и ремонт на дизелови помпи и дюзи. Засиленият интерес и нуждата на пазара от стенд за дюзи със супер възможности подтиска Дизелланд в създаването на последен модел апаратура за анализ на дизеловото впръскване.

Super Diesel Stend

Комбинираният стенд за проверка на помпи и дюзи комън рейл „4EP-Super Diesel” е вече в България, а това са причините, ясно обосноваващи инвестиция именно в него:

5 причини да инвестирате в последно поколение стенд за дюзи /common rail на „Diselland”

1.Пълна симулация на целия работен цикъл на горивната система комън рейл на марките Bosch, Delphi, Denso и VDO.Това включва проверка на плътността на помпата и дюзите, тест за обратно количество гориво на помпата и на дюзите,симулация на пълно натоварване и режим „Старт” и много други опционално набирани режими, всички с основното предимство: едновременна работа на ГНП и инжектори (4 или 6 броя), а при необходимост и рейл с монтиран на него датчик за налягане.
2.Осигурени от производителя Дизелланд и реализирани от вносителя за България София Дизел Център ъпдейти и ъпгрейди на всеки шест месеца. Това гарантира надеждно представяне на машината при проверка и на съвсем скоро произведени комън рейл помпи и инжектори комън рейл.
3.Напълно безплатно пускане в експлоатация на машината плюс гаранционно пълно обслужване със срок 2 години. Това включва подмяна на филтри на измерителите на стенда и течността за изпитване в резервоара на 4 EP „Super Diesel”.
4.Уникално по рода си финансиране, насочено към малкия и среден дизел сервиз с възможност за разпределяне до 36 равни вноски за стенда за помпи и дюзи и допълнителното оборудване към него( ръчен стенд за дюзи , уред за измерване на налягане на дюзи , термометър за измерване на температурата на дизеловата помпа в работен супер режим.
5,Напълно безплатно обучение на двама служители за работа със стенда за ГНП и инжектори. Обучението трае пет работни дни и може да се проведе и в условия на клиента ( в негов дизел сервиз). В края ня курса се получава сертификат за работа и обслужване (техническо) на стенда 4 EP „Super Diesel”.
Бъдещето на комън рейл системите вещае едно – ежедневен стремеж към висока мощност и нисък литров разход на съвременния дизел. Това налага все по-сложни и скъпи решения за дизеловото впръскване.Подгответе вашият дизел сервиз за утре - закупете стенд 4 EP „Super Diesel” днес!

timthumb

София Дизел Център е ексклузивен дистрибутор на DIESELLAND за Източна Европа

София Дизел Център DiesellandСофия Дизел Център и Dieselland

Dieselland е компания  специализирана в производството на дизелово диагностично оборудване  за различни горивни системи. Голямо внимание се отделя на развитието на тестово оборудване за Common Rail система ( CDI , HDI, DCI,  и т.н. ) и единична инжекция (UIS, UPS) система , включително производители като Bosch , Delphi , Denso и Siemens . 
Закупувайки този артикул Вие получавате:
-Фирмено обучение;
-Безплатен ъпдейт на софтуера -неограничено във времето;
-Осигурена поддръжка и резервни части за стендовото оборудване(гаранционно и извън раранционно)
-Доставка на резервни части за ремонт на преференциални(корпоративни) цени.
-Закупувайки стенда, Вие получавате основна технологична екипировка включваща всичко необходимо да стартирате работния процес още от първия ден.
-За допълнителни въпроси, поръчки и цени се свържете с нас на тел: 0700 10 730 или използвайте контактната форма в сайта.
В  поместената по долу таблицата, можете да разгледате някои актуални артикули за тестване и ремонт на дизелови помпи и дюзи.
Цялостно оборудване за ремонт и регулиране на комън рейл инжектори
Тестер на налягане в комън рейл дизелови горивни системи
Тестер за измерване на налягане на дюзи
Тестер за електронни дизелови помпи EDC
Стенд за тестване на редови помпи
Стенд за тестване на комън рейл помпи и дюзи - инжектори
Стенд за проверка на комън рейл инжектори с възможност за тест на пиезо дюзи и кодиране
Стенд за помпа-дюза - тестер за проверка на помпа - дюза
Дигитален термометър съвместим за работа с дизелови горивни системи комън рейл
Кам Бокс - устройство за тестване и регулиране на помпа-дюза и щек помпа

 

За контакт с представител на "София Дизел Център" моля използвайте изписаните телефони или изпратете E-mail: